We zijn aan een bijzonder jaar begonnen.

In 2020 bestaat Voetbalvereniging Nieuwe Niedorp namelijk 100 jaar. 

100 jaar VV Nieuwe Niedorp, dat gaan we vieren
Daar zijn we trots op! In 2020 vieren we ons jubileum op een aantal momenten. De aftrap werd gegeven met een feestelijke nieuwjaarsreceptie in onze kantine. 

Veiling Prins Maurits op 18 april 2020
Het volgende evenement waar we naar uit kijken is op 18 april in dorpshuis Prins Maurits. Met een veiling zamelen we geld in om langgekoesterde wensen van onze verenigingen uit te laten komen. 

Opbrengst voor renovatie sportcomplex
Op korte termijn zullen wij geen nieuw sportcomplex betrekken. Daarom pakken we een aantal renovaties op die hard nodig zijn. Zo kunnen we onze leden bieden waarvoor ze contributie betalen. Op een duurzame manier en met lokale ondernemers pakken we het kleedkamergebouw aan, realiseren we een nieuwe toplaag op het handbalveld en moderniseren we een deel van de kantine. 

Met jouw hulp maken we de begroting rond
Plannen en tekeningen liggen al klaar en we hebben al een groot deel van de financiële middelen gespaard. Voor het laatste stuk van de begroting vragen we de hulp van onze leden en sponsors. 

Doe mee met de veiling en beleef een topavond
Om onze wensen te realiseren mag op 18 april 2020 keihard geboden worden tijdens de enige echte Niedorper Veiling. Wij zorgen voor gezellige omstandigheden. Maar we hebben ook kavels en kopers nodig! 

Wij zijn op zoek naar interessante kavels
Zonder sponsors geen amateurvoetbal en -handbal in Nieuwe Niedorp. We waarderen je aanwezigheid tijdens de veiling en hopen op je bereidheid om een of meerdere kavels ter beschikking te stellen. Wat dat kan zijn laten we graag aan jouw creativiteit over. Uiteraard worden je naam en logo duidelijk vermeld bij de kavellijst en zal de veilingmeester je tijdens de veiling uitvoerig bedanken voor je geboden hulp.

Logo VV/HV